Wie zijn wij

Wil je meer weten over onze waarden, missie en visie? Wie zijn de mensen achter Soulhorses? Welke dieren wonen er?

Missie

De missie van Soulhorses vzw is om de verbinding met jezelf te herstellen door middel van de natuur, zodat je kan voelen en ervaren waar jouw kracht ligt en hoe die te benutten. Je gezien en gehoord te voelen op ons domein om vanuit heelheid je eigen kwaliteiten te (h)erkennen en samen of juist individueel die kwaliteiten naar buiten kan en durft te brengen.

Visie

Bij Soulhorses nodigen we eenieder uit om in een veilige omgeving jezelf te kunnen Zijn in verbondenheid met de natuur, dier en mens.
Door de veeleisende maatschappij kun je het contact met jezelf verliezen. Door in de natuur te bewegen en het contact met de natuur en onszelf te herstellen kun je de helende werking van de natuur ervaren. De zogenoemde helende werking van de natuur kan zorgen voor een bevordering van je innerlijke communicatie en een balans op mentaal, emotioneel en fysiek vlak.

 

Waarden

Natuur – Puur –  Authentiek – Kwaliteit – Veiligheid – Rust – Ruimte – Vertrouwen – Aandacht – (P)aarden – Actief – Ervaringsgericht – Educatief – Eerbied – Gelijkwaardigheid

Natuur – Puur –  Authentiek – Kwaliteit – Veiligheid – Rust – Ruimte – Vertrouwen – Aandacht – (P)aarden – Actief – Ervaringsgericht – Educatief – Eerbied – Gelijkwaardigheid

De drijvende krachten

Bestuur

De drijvende krachten achter Soulhorses. Zij die er achter de schermen voor zorgen dat de juiste paden worden bewandeld.

 

Nathalie De Ceunynck

Oprichtster

Els Maes

Bestuurder

Fons Vervoort

Bestuurder
Verzorger paarden en domein

Wie wonen er bij Soulhorses

Bewoners

Bij Soulhorses wonen we met drie mensen,

 

Nathalie De Ceunynck

Oprichtster
Intuïtief & energetisch coach

De paarden

Wij houden onze paarden op een zo natuurlijk mogelijke manier. Dit betekent; dat ze 24/7 buiten staan, schuilen kan in de schuilstallen en onder de bomen, ze hebben veel ruimte en kunnen kilometers lopen op een dag, ze hebben speelmaatjes en voldoende hooi ter beschikking.

Amber

Typhoon

Spyr

Tango

Herrador

Litoli

Saeta

Cedric

Robin

Dragers van Soulhorses

Vrijwilligers

De vrijwilligers verzetten veel werk op de boerderij. Zonder hen stonden we niet waar we nu staan en kunnen we niet komen daar waar we graag willen zijn.

In de media