Time-Out 3-daagse voor volwassenen

3 dagen uit je hoofd en tot rust komen op de boerderij

 

Aandacht voor jezelf

Combinatie van helpen op de boerderij, coaching & vrije tijd

Als gevoelig persoon kan het soms zwaar zijn om aan de verwachtingen van de maatschappij te voldoen, zeker als je onlangs iets ingrijpends hebt meegemaakt. Wellicht heb je het gevoel dat je emmer overloopt of zit je simpelweg niet op je plek op je werk of op school, waar je veel stress van krijgt. Het kan dan helpen om even uit je huidige omgeving te komen. Een time-out. Terug naar de natuur, zodat je weer helder krijgt wat voor jou belangrijk is. Niet continu blijven piekeren zonder een beslissing te maken, maar echt voelen wat je diep van binnen nodig hebt, ook al is het spannend. 

Speciaal voor jou hebben we een time-out 3-daagse. Je verblijft 3 dagen bij ons op de boerderij waarbij fysiek werk op de boerderij gecombineerd wordt met coaching, niks doen en rust. 

Een combinatie van fysiek werk, coaching en rust

Wat kun je verwachten bij de time-out 3-daagse?  

Bij de time-out 3-daagse kom je ’s ochtends om 09:30 uur aan op de boerderij. Je wordt dan opgevangen door Nathalie en Tine. Je krijgt een rondleiding op de boerderij van Nathalie. Daarna neemt Tine je mee in het werk en ga je meteen al bij de paarden en op de boerderij aan de slag. Dit brengt je letterlijk uit je hoofd!

De paarden krijgen eten, de weides, de buitenpiste, inloopstallen worden uitgemest, de kleine dier zoals de konijnen, kippen en katten krijgen ook eten en vers water en daarnaast zijn er altijd nog klussen op de boerderij. Mest verplaatsen, werken in de moestuin, bomen snoeien,  onkruid wieden, vogelnestjes ophangen en nog veel meer. We kijken altijd met de dag wat er nodig is en natuurlijk ook wat jij leuk vindt en wat jij goed kunt!

Tussendoor is er ruimte om de verbinding op te zoeken met de dieren.

Rond 12:00 uur gaan we met zijn allen lunchen, met een kom soep en een bruine boterham. Van fysiek bezig zijn krijg je immers honger!

De middagen vullen we intuïtief in. Je gaat met Nathalie naar buiten. Dit kan zijn voor een meditatie, een oefening bij de paarden, paarden poetsen, een wandeling of iets anders. Dit is gericht op je eigen persoonlijke ontwikkeling. Er is niet iedere middag iets te doen, zodat er ook veel ruimte is voor vrije tijd. Wellicht wil je ‘s middags even slapen, een boek lezen, schilderen, zelf een wandeling maken, zwemmen of iets anders. Alles is goed!

‘s Avonds eten we weer samen en daarna heb je een vrije avond.

We sluiten de laatste dag af rond 16:00 uur, waarna je weer naar huis gaat.

Er is dus veel ruimte voor jouw individuele proces. Alle maaltijden zijn inclusief. Ook daar hoef je dus even niet aan te denken!

Bij ons hoef je je niet te bewijzen. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn.

Hoe zien de dagen eruit?

09.30u

Aankomst en rondleiding op de boerderij. We gaan samen mesten en paarden verzorgen.

11.00u

Stemmen we af welke klussen er nog meer gedaan kunnen worden en met wie.

12.00u

Is er een gezamenlijke lunch.

13.30u

Is er een meditatie in de wei of een ander coachmoment, of is er vrije tijd

18.00u

‘s avonds eten we samen en daarna heb je de hele avond nog voor jezelf. 

Voor wie

Wie kan bij ons komen voor de Time-Out 3-daagse?

Een time-out is voor volwassenen of jongeren die vastlopen en even een moment voor zichzelf nodig hebben.

Voor jou als..:

… Je het fijn vindt om buiten te zijn en fysiek te werken. Lekker je hoofd leeg maken op de boerderij!

… Je niet goed op je plek bent op je werk of op school. Misschien zit je zelfs thuis op dit moment. Het voelt alsof er bepaalde keuzes nodig zijn, maar je weet niet goed welke of durft ze niet te maken.

… Je een ingrijpende gebeurtenis achter de rug hebt en daardoor voel je je neerslachtig en pieker je veel.

… Je hebt een moeilijke thuissituatie, waardoor je even niet jezelf kan zijn thuis. Bijvoorbeeld door veel ruzie, een scheiding of iets anders.

… Je je moe en uitgeput voelt. Je weet niet goed hoe je nog kunt opladen en wordt overspoeld door alles wat je nog "moet". Wellicht slaap je slecht of voel je dat je continu "aan" staat.

Nathalie De Ceunynck

Oprichtster
Natuur- en paardencoach

 

 

Over Ons

Tijdens de Time-Out 3-daagse werk je met Nathalie en het Team op de boerderij 

Nathalie is paardencoach en helpt mensen om weer terug naar hun natuur te komen, samen met de paarden. Ze begeleidt volwassenen en kinderen op de boerderij. 

Time-Out 3-daagse

Praktische informatie

De investering voor de 3-daagse is €345 per persoon. Dat is inclusief 2 overnachtingen, alle maaltijden en coaching. In overleg kun je eventueel meerdere nachten blijven slapen tegen een kleine vergoeding. We werken maximaal met een groep van 5 personen en kijken altijd naar wat iedereen persoonlijk nodig heeft.

De locatie is goed bereikbaar met de auto of met de bus.

Geplande data voor de Time-Out 3-daagse op de boerderij:

Bijkomende data

  • maandag 3 tot 5 juni (nog 1 plek vrij)
  • maandag 8 tot 10 juli (VOLZET)
Contact

Aanmelden

3 dagen helpen op de boerderij, aan jezelf werken en tot rust komen. Vul hieronder je gegevens in om je plek te reserveren.

 


 

“Herstel het contact met jezelf door de verbinding op te zoeken met de natuur”

Veelgestelde vragen

Kan ik alleen op een kamer slapen?

Ja, iedereen heeft een individuele kamer. 

Ik heb last van fysieke klachten, is dit ook voor mij?

Het werken met de paarden kan fysiek soms zwaar zijn, maar als je van te voren aangeeft wat er aan de hand is kunnen we het werk aanpassen op wat wel bij jou past. 

Ik denk dat dit iets is voor mijn tiener, kan dit?

Ja, zeker. De time-out 3-daagse is voor jongeren vanaf ongeveer 18 jaar. Er komen regelmatig tieners en jongeren op onze locatie. We overleggen graag wat de mogelijkheden zijn, ook als je kind jonger is dan 18. 

Ik kan bovenstaande data niet, maar wil wel graag komen.

Neem even contact op, dan overleggen we wat mogelijk is. 

Ik heb speciale dieetwensen, kan hier rekening mee gehouden worden?

Ja, geen probleem. Geef van te voren aan wat voor allergieen of intoleranties zijn, dan kijken we wat mogelijk is.