Stagiaires gezocht

Op onze natuurbelevingsboerderij
Meewerken en leren als stagiaire

We hebben altijd plek voor stagiaires op onze natuurboerderij in Gierle / Lille. We begeleiden stagiaires vanuit verschillende opleiding rondom dierenzorg (paardenhouderij, diertechnische wetenschappen) en hulpverlening (bijv. gezinswetenschappen, sociale readaptatie wetenschappen, hippotherapie, orthopedagogiek, gezondheids- en welzijswetenschappen).

Op onze boerderij begeleiden we volwassenen, jongeren en mensen met een beperking. Dit doen we met behulp van onze paarden en in de natuur. 

De verzorging van de dieren staat centraal en valt onder je takenpakket. Daarnaast is wekelijks een dag met dagbesteding, zijn er groepworkshops, kampen voor kinderen en retraites en trainingen van meerdere dagen. Je kunt hierbij meelopen, en er is ook ruimte voor eigen inbreng (bijvoorbeeld het opzetten van een nuttig programma voor het natuurbelevingskamp voor kinderen). 

In de zomer is er een moestuin, die ook onderhouden moet worden en zijn er diverse taken op het domein.

Tijdens je stage leer je veel over verschillende disciplines: dieren, de natuur en coaching / begeleiding.

Afhankelijk van wat jouw wensen en behoeftes zijn, richten we de stage in zoals hij bij jou past. Je bent welkom voor blokstages, of voor langere periodes.  

Over ons

Het prachtige domein van SoulHorses (8 hectare grond) bevindt zich in Lille / Gierle. We hebben 12 paarden, kippen, honden, konijnen en katten en een grote moestuin vol groente. We werken met team van enthousiaste en gedreven mensen met als doel om een plek te creëren waar zowel mens en dier helemaal mag “zijn”.  We geven coaching en begeleiding en organiseren workshops, retraites voor volwassenen en kampen voor kinderen. We bieden ook dagbesteding voor mensen met een beperking.

Benieuwd naar ons domein? Bekijk de video. 

 

Contact

Iets voor jou?

Is dit iets voor jou? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we contact op.

Ga je akkoord met ons privacybeleid?

3 + 6 =