Teamactiviteiten bij de paarden

Voor bedrijven
Coaching op onze natuurboerderij 

voor teams & organisaties

Zoek je naar een teamcoaching of een teamactiviteit voor jullie organisatie? Zoek je een dag of dagdeel lekker buiten, in de natuur? Dan kunnen wij je helpen.

Lekker buiten in de natuur

Wat doen we op de boerderij?

Wat we doen is altijd verschillend, maar we maken elke ochtend een combinatie van meewerken op de boerderij en persoonlijke ontwikkeling.

De ochtend begint met klusjes op de boerderij. Denk aan het voeren van de dieren, het verzorgen van paarden en het wieden van onkruid. Doordat je zo dicht bij de natuur staat, hoef je even nergens aan te denken en kom je helemaal tot rust.

Nu je zo ontspannen bent, is het fijn om ook met persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn. Na een korte pauze gaan we daarom een activiteit doen die hieraan bijdraagt. Bijvoorbeeld wandelen met paarden, een meditatie in de wei of coaching bij de paarden. 

De ochtend wordt begeleid door Nathalie (eigenaresse Soulhorses) en Tine (vaste verzorgster van de paarden een manager van de boerderij).

Tijdens de ochtend leer je dus niet alleen veel over dieren en de natuur, maar ook over jezelf!
Helemaal ontspannen ga je weer naar huis.

De planning wordt aangepast aan het weer.

Tijdens deze dagen werken wij steeds van op de grond en dus niet op het paard. 

Hoe ziet een dag eruit?

9.00u

We starten om 9u bij ons op de boerderij, waar we wat klusjes doen.

10:30u

We hebben een korte pauze, waarin we iets eten en drinken en gaan dan verder met persoonlijke ontwikkeling.

12.00u

Einde van een leerzame en rustgevende ochtend.

Praktische informatie

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Praktische informatie

Kosten: €25 per keer
Tijdstip en locatie: van 9.00-12.00 uur op de boerderij van Soulhorses in Lille

 

Maximaal 6 deelnemers per keer

Belangrijk

Kleding

  • Gesloten schoenen zijn verplicht bij de paarden. Kledij aantrekken wat vuil mag worden. Naar gelang het weer, regenjas en regen(winter)laarzen, handschoenen aan.
Contact

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor ‘Helpen op de Boerderij’? Voor vragen of opmerkingen kun je bellen naar Nathalie De Ceunynck: +32 475 87 34 24

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Misschien vind je hier het antwoord.

Ik heb al een verzekering

Als je al eerder hier bent geweest, of al een verzekering hebt bij Paardensport Vlaanderen omdat je bijvoorbeeld op paardrijden zit, dan hoef je alleen je lidmaatschapnummer door te geven.